dimarts, 17 d’octubre del 2017

Un PP venjatiu que no aconsegueix esborrar les seves pors i fracassos

Convocatòria en defensa de la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, empresonats per motius polítics de la mà d'un partit polític corrupte i autoritari, insensible i incapaç de mantenir cap tipus de diàleg amb ningú, que confon la mediació amb la rendició per un orgull desproporcionat i gens democràtic.
Pobles i ciutats de Catalunya amb multitud de ciutadans preocupats i enrabiats per la decisió judicial, beneïda pel PP i C's, i poc contestada per una part del PSOE i el PSC. Persones no necessàriament sobiranistes, però sí demòcrates i defensors dels drets més elementals de les persones.
El PP ha optat per judicialitzar tot el procés de reivindicació sobiranista de Catalunya, incapaç de resoldre la situació amb eines polítiques, malgrat els consells rebuts d'arreu d'Europa, que encara no li ha girat l'esquena per allò de protegir-se entre ells. Un PP auspiciat per C's i molt tranquils de no rebre cap patacada d'un PSOE perdut, i sense lideratge efectiu, que ha sucumbit per la força de personatges històrics que viuen de renda.
Catalunya només té una estratègia i aquesta passa per la reivindicació resistent, sense cap tipus de violència, demostrant que només la paraula i el diàleg poden resoldre les diferències, les ambicions, i les possibilitats de coexistència de totes les persones, sigui quins sigui la seva ideologia, sempre i quan es respecti l'altre i no es parteixi de perjudicis estúpids.
Són molts anys aguantant calumnies i humiliacions. Molts anys de defensar tots els atacs a la nostra llengua, la nostra cultura, la nostra manera de ser. Acusats d'insolidaris i castigats per les forces repressores dels successius governs espanyols. Ara Catalunya diu prou, però ho diu parlant, manifestant l'enuig sense enfundar cap porra ni eina bèl·lica, sinó ensenyant les mans en senyal de pau i llibertat.